Linköpings kommun – en stor besvikelse

Det här inlägget är från oktober 2014, direkt efter senaste valet som innebar maktskifte i Linköpings kommun med S, Fp (nu Liberalerna) och Mp i majoritet. Många var vi som trodde att den majoriteten skulle prioritera vattenmiljön på ett bättre sätt än de tidigare makthavarna. Att den majoriteten skulle följa kommunens miljöpolicy. Resultatet blev en stor besvikelse. Linköpings kommun har en Mp politiker som är ordförande i Tekniska verken och som totalt ignorerar vattenmiljön och en kommunstyrelse som helt struntar i kommunens miljöpolicy. Kommunstyrelsens ordförande är Socialdemokrat. Detta borde ge Linköpings kommun​ med Socialdemokraterna, Miljöpartiet de gröna och Liberalerna, som styrande partier, pris som sämsta vattenmiljökommun med Sveriges sämsta vattenmiljöpolitiker.

Länk till inlägget från den 22/10 2014
https://ljunganinfo.com/2014/10/22/maktskifte-i-linkoping-paverkar-det-tekniska-verken/

Linköpings kommuns miljöpolicy

Linköpings kommuns miljöpolicy

Detta inlägg publicerades i Vattenverksamhetsutredningen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.