Intensiv debatt på Tekniska Verkens facebooksida om vattenkraften

En intensiv debatt uppstod i ett inlägg på Tekniska Verken i Linköpings facebooksida från den 27/9 2014. Debatten handlar om deras torrläggning av Storån i Falerum samt hur de hanterar vattenregleringen vid sina vattenkraftverk.
Debatten startade med ett inlägg där Tekniska Verkens ordförande, Gösta Gustavssons försöker att förklara torrläggningen av Storån i Falerum.
Du kan följa debatten genom att klicka på nedanstående bild/länk om du är uppkopplad mot facebook! Om du inte är det: se skärmdumparna längst ned på mitt inlägg!

Jag har alltså skärmdumpat inlägget med kommentarer (kommentarer fram till den 28/9 2014). Det gör det möjligt för de som ej har facebook att läsa detta. På så sätt finns också inlägget och kommentarerna dokumenterade.
Det har nämligen tidigare hänt att inlägg och kommentarer rensas bort från Tekniska Verkens facebooksida. Skärmdumparna finns att läsa längst ned på mitt inlägg!
Du kan läsa mer om torrläggningen av Storån i Falerum och den miljöpolicy som omfattar Tekniska Verken i Linköping på nedanstående länk!
https://ljunganinfo.com/2014/09/27/tekniska-verken-torrlagger-storan-i-falerum/
image

image

Detta inlägg publicerades i Älvräddarna, Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.