Kommer Socialdemokraterna att visa samma ointresse för vattenfrågor i EU-parlamentet – Fortfarande inget svar från tre Socialdemokratiska riksdagsledamöter

Försvinner frågan om den lokala miljön, i det här fallet ny vattenlagstiftning, helt i de mycket viktiga frågorna om skola, vård, omsorg, jobb, global miljö etc för Socialdemokraterna eller tycker Socialdemokraterna att frågan är obekväm och att det är taktiskt klokt att tiga ihjäl den.

I början av mars skickade jag ett mail med en fråga om ny vattenlagstiftning till Västernorrlands läns Socialdemokratiska riksdagsledamöter.
Riksdagsledamöterna Ingemar Nilsson och Kristina Nilsson svarade.
De övriga tre, Susanne Eberstein, Eva Sonidsson och Jasenko Omanovic har inte ens svarat att de har fått mitt mail (det hade för min del räckt långt) trots att jag har skickat samma mail en gång till i april.
Bra att Socialdemokraterna går ut och knackar dörr för att värva röster men det vore också bra om alla Socialdemokratiska riksdagskandidater tar sig tid att svara på frågor som riktas direkt till dom via exempelvis mail.
Jag reagerar mest på att jag inte alls får ett svar!
Måste tyvärr säga att förtroendet för dessa tre riksdagskandidater har dalat!
Är frågan om den lokala miljön, där ny vattenlagstiftning ingår som en viktig fråga, ointressant för dessa tre förtroendevalda Socialdemokrater?
Om man inte kan svara på min fråga så kan man väl åtminstone skicka tillbaka ett mail och säga det, kanske skriva att svaret kommer senare, att man arbetar med frågan i partiet etc istället för att välja total tystnad.

KOMMER SOCIALDEMOKRATERNA ATT VISA SAMMA OINTRESSE FÖR VATTENFRÅGOR I EU-PARLAMENTET?

Jag hävdar att den lokala miljön, exempelvis frågan om ny vattenlagstiftning, också är en synnerligen viktig fråga nu och i framtiden. Vi kan exempelvis inte tillåta den ekologiska utarmning som nu sker i våra vattendrag.

VI MÅSTE KLARA BÅDE KLIMATMÅLEN OCH DEN LOKALA MILJÖN. VAD ÄR ALTERNATIVET?
VAR STÅR SOCIALDEMOKRATERNA?

Se även nedanstående länk!
https://ljunganinfo.com/2014/03/19/socialdemokraternas-riksdagsledamoter-i-vasternorrland-fraga-om-vattenverksamhetsutredningen-2/

Foto Leo Oras Vattenfrågor - valfråga?

Foto Leo Oras
Vattenfrågor – valfråga?

Du kan behöva klicka på rubriken för att läsa eller dela inlägget!

Detta inlägg publicerades i Socialdemokraterna, Val 2014, Vattenverksamhetsutredningen. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Kommer Socialdemokraterna att visa samma ointresse för vattenfrågor i EU-parlamentet – Fortfarande inget svar från tre Socialdemokratiska riksdagsledamöter

 1. Kin@ skriver:

  Reblogga detta på Zamlat Zurr och kommenterade:
  Svagt av dem att inte ge någon som helst respons – låt dem inte tiga ihjäl dig!
  Rebloggar:)

 2. leooras skriver:

  Tack Kina för support/rebloggning! Uppskattar det verkligen!

 3. Maria skriver:

  Vilken fors är denna bild ifrån?

 4. leooras skriver:

  Jockfall i Kalix Älv. Paddla för allt i världen inte nedför den 🙂

 5. Maria skriver:

  Såg inte helt paddelvänlig ut, trodde dock jag missat något stort i Ljungan då jag såg din blogg som handlar om Ljungan och såg bilden!

  • leooras skriver:

   Hej Maria! Min blogg handlar om Ljungan men även om hela vattenverksamheten i Sverige. Pröva Räktforsen i Kalix Älv!

   • Maria skriver:

    Enligt de bilder jag hittar på Räktforsen så ser den lite väl lugn ut! Får gärna vara klass 3-4 i alla fall (om du kan det graderingssystmet?) stora vågor (2m+) är roliga! =)

   • leooras skriver:

    Jag har fiskat lax och harr där i flera år. Vågorna är uppskattningsvis 2 meter på flera ställen. Man måste vara helt galen om man åker nedför det infernot 🙂

   • Maria skriver:

    Då var bilderna missvisande! Inte galen, det är sjukt roligt! 🙂 det är synd att Ljungan är så utbyggd, finns ju inga roliga forsar kvar! När turbinerna är trasiga i ljungaverk så de måste släppa vatten, njuter jag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.