Centerpartiet går kapitalets intressen inte medborgarens

Tack för inlägget!

Save the Baltic Salmon

Riksdagens fatala misslyckande är ett signum! Centerpartiet skriver ofta att dom är det långsiktiga alternativet för levande landsbygd och ett hållbart Sverige. Centerpartiet hävdar även att människor ska få mer medbestämmanderätt! Samt att de även vill  föra en ”närodlad politik”.

Vi på Save The Baltic-salmon vill därför ställa några frågor till miljöminister Lena Ek (C), landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) samt partiledaren Annie Lööv (C). Vi vill även att den förra parti- ledaren Maud Olofsson, nu mera styrelseproffs i LKAB, kan medverka i vår fråga.

10168251_10201754416603868_920367848_n

Exempelvis skriver Svenska Dagbladet att landsbygdsminister Eskil Erlandsson har värdepapper för nära sju miljoner kronor och är regeringens största börshaj. Svenska bolag som Boliden och SSAB finns i portföljen. Migrationsminister Tobias Billström satsar på gruvor. Han har bland annat 67 000 aktier i Northland Rersources, det finns även flera frågetecken gällande (C) partiets ledare. Där Lena Ek är vice ordförande i lobbyorganisationen European Energy Forum.

Fakta källor:

Visa originalinlägg 374 fler ord

Detta inlägg publicerades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.