Jantelagen 2014 Fiskvandringsvägar

Tack för inlägget. Lycka till med vandringsvägen, Bror!

Save the Baltic Salmon

Jantelagen ligger som ett lock över Sveriges vattenvård och framtida åtgärder.

Jantelagen 072

Frågan är redan 10 år gammal och det ligger som ett (sött täcke) över den Svenska modellen, du kan göra vilka uppfinningar som helst och du kan få hur mycket support som helst från myndigheter och olika instanser! Men när det kommer till innovationer inom miljö sidan och vattenvård finns där inga medel att få! Idoga insatser har gjorts av Bror Högbom men möts av den kalla handen.

Därför söker vi intressenter som kan ta sig an vårat och Brors projekt och få tillstånd ett bygge i ett förseglat Sverige. Trappan är nytänk inom fiskevård och kan byggas i all terräng, dess unika konstruktion gör den anpassningsbar samt ombyggnads möjligheterna är stora. Den är dessutom verifierad av Almi samt några personer på länsstyrelsen. Att den redan i försöks stadiet fungerar visar på dess unika anpassningsform, fisken vandrar obehindrat upp…

Visa originalinlägg 209 fler ord

Detta inlägg publicerades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.