Mötet med Statkraft torsdagen den 17/10 2013

Klicka på rubriken om du enkelt vill dela inlägget!

image

Idag träffade Leo Oras Ljunganfiskarna, Jan Olov Lampinen Sundsvalls kommun och Christer Borg Älvräddarna personal från Statkraft på Statkrafts kontor i Sollefteå. Statkrafts personal var Per Nordlund VD, Gabriel Waaranperä tf produktionschef, Gunilla Lunden Informationschef, Kenneth Karlsson fiskodling Statkraft, Mikael Eliasson produktionsplanerare och Björn Norell från Vattenregleringsföretagen. Vi följde den dagordning som finns publicerat i ett tidigare inlägg på Leos Ljunganinfo. PROTOKOLL FRÅN MÖTET KOMMER I BÖRJAN AV NÄSTA VECKA. PUBLICERAS PÅ MIN BLOGG SÅ FORT JAG FÅR DEN.
Juserare av protokollet är Gabriel W, Christer Borg och undertecknad. Vi blev väl mottagna och samtalen ägde rum i en avspänd men ändå respektfull atmosfär. Det finns några frågor som vi kommer att arbeta vidare med såsom den viktiga frågan om återregleringen av korttidsreglerat flöde nedströms Viforsens kraftverk och frågan om överflyttning av havsöring till Marmen och hur vi skapar en god kontakt med alla intressenter kring Nedre Ljungan. Återkommer som sagt med protokoll och powerpointpresentationer så snart jag erhållit dessa.

Detta inlägg publicerades i Nyheter, Statkraft. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.